Tőlük rólunk

Zsolti.jpeg

Szabó Ádám

yesyes

"Akármikor megérkezem a stúdióba, egy otthonos környezet fogad, mintha éppen haza értem volna. Emellett szeretem Kiki őszinte véleményét és azt, hogy mindig a legjobb minőséget hozza ki belőlem és a dalainkból."

Szivák Zsolt

Cloud9+

"Nehéz olyan stúdiót találni ahol a producerek, hangmérnökök ugyanakkora örömmel és odaadással dolgoznak a dalaidon mint te magad. Nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a problémával nem kellett szembesülnöm, amikor Kikivel dolgoztam a Stray Heart Records stúdióban. Láthatóan az összes tapasztalatát és tudását beleteszi az alkotás minden pillanatába, így nem kérdés, hogy a legjobb kezekben érzem és éreztem magam mindig amikor nála jártam."

Venyige Balázs

A Király Halott

"Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Kiki-t és a Stray Heart Records stúdiót, mert szuper velük a közös munka. Mindig kiváló minőségű hanganyagot kapunk a reklámjainkhoz, proaktívan és rövid határidővel oldanak meg minden feladatot."

Szigeti Dániel
Gymbeam.hu

"Az a szerencsès ember vagyok, aki közelebbről is ismerhetem Kikit! Nem csak zseniális énekes, hanem egy remek szakember stúdiózás téren is és rendkívül türelmes, precíz és nagyon segítőkész! A feléneklésnél különösen kényelemben èrzem magam, mert olyan szinten jól hallom magam vissza, hogy gátlások és feszültség nélkül tudok énekelni, ami egy énekes számára nagyon fontos egy új dal felvételénél! Mindig élmény vele együtt dolgozni és a végeredmény 10/10-szer ugyanolyan tökéletes az Ő keze alatt! Akik szeretnének profi körülmények között dolgozni, akkor emberetekre találtatok Kiki személyében!"

"A Stray Heart Records-ban minden megvan a tökéletes stúdiózáshoz. Bármikor ha oda belépek, valahogy otthon érzem magam. Kikivel dolgozni mindig egy nagyon jó élmény, mert fesztelen a hangulat, igen türelmes és mindemellett precíz munkát végez. Én minden egyes alkalom után várom a következő rögzítést nála."

Radó Éden

Tiansen

"Szükség volt egy jó producerre, egy jó barátra és egy családias stúdióra, ahol otthon érezhetjük magunkat a zenekarral az alkotás folyamata alatt . Ezt mind megteremtette nekünk Kiki a Stray Heart Records stúdiójában."

Várhegyi Lucas Palmira

"Mihelyt a lélek szabadon, akadályok nélkül közölheti magát, előáll a hiánytalan művészi hatás. Kodály így utalt arra, hogy ha alkotsz ne stresszelj. Stray Heart Recordsban, Kikivel a kellő szakértelem és produktivitást társul a szükséges lazasággal felvételkészítésnél, azaz nincs stressz!"

Tari Bálint

As Karma Brings

Eagle Has Landed

"Kikivel 2017-ben dolgoztunk együtt, ami mindenképp meghatározó volt, ugyanis ez volt a zenekarunk első közös stúdiózása, és egy gyönyörű emlékként maradt meg bennem, mind a helyszín, mind Kiki személye hozzáadott az első megjelent anyagunkhoz. Lávjú Kiki!"

Nagy Barnabás

The Pontiac