Stray Heart Records

Több mint hangstúdió

A Stray Heart Records hangstúdió közvetlenül Budapest határában, Budaörs városában várja azokat a zenekarokat/zenészeket/énekeseket/narrátorokat, akik a felvétel minősége mellett, 

a saját, egyedi hangzásuk  megtalálása is elsődleges szerepet játszik.

A stúdió profi hangminőségért a legfrissebb digitális technikákat alkalmazzuk.

 

Főprofilunk mellett minőségi, szoros partnerkapcsolataink által segítséget tudunk nyújtani: videóklip felvételben, fotózásban, a legkülönfélébb nyomdai anyagok elkészítésében,

lemez sokszorosításban, valamint online marketinges szakembereink professzionális ismereteinek segítségével el tudjuk juttatni kész anyagodat a megfelelő célközönséghez.

 

Barátságos, kreatív légkörben várjuk bármely zenei stílusból érkező vendégeinket!

Diószegi Kiki gyerekkorában  kezdte énekesi és zongora tanulmányait. Akkoriban már érdeklődött a hangrögzítés, valamint a zeneszerző és produceri tevékenységek iránt, melyet fiatal kora óta szintén aktívan művel.

 

Több pop-rock és akusztikus zenekarban megfordult, majd felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol 2017 tavaszán ének szakon, kitűnő eredménnyel végzett.

2015 eleje óta a Down For Whatever nevű modern metal zenekar frontembere.


Zenei tanulmányai mellett a budapesti METU-n diplomázott kommunikáció és médiatudomány szakon.

 

Jelenleg a Down For Whatever mellett a Blue Cold Jalapenos – Red Hot Chili Peppers tribute band-ben énekel.

A zeneipar aktív szereplője, aki szaktudásának legjavával segíti az új, valamint a régi pályatársaknak elérni a megálmodott sikereket.

Diószegi Kiki

Alapító - Hangmérnök - Producer